“Otkad sam u mraku
strepila svu noć
dok ste u mojoj postelji
rađani
poput pet čistih
zgusnutih ljepota
divotica
pahulja crnih
stalno mislim
kako ćete
s kakvim to zapravo ljudima
koliko proživjeti
kad vas podijelim
hoćete li znati
da sam uz svaku vašu šapu
komadić srca
privezala
i
hoće li vam jednom
biti svejedno
tko vas voli i ne zaboravlja
gledajući potajno
fotografiju u novčaniku”

Ana Horvat,  Zahvalnica životinjama

mačići

Naši mačići žive u našem domu i od prvog dana brižno su njegovani od strane svoje mame i ljudskih članova obitelji. Pratimo i podupiremo sve njihove razvojne miljokaze i do trenutka kad odlaze u nove domove naučeni su na mačji pijesak, grebalicu, jedu samostalno i imaju svoje male, ali prepoznatljive osobnosti. Posebno se trudimo da od prvog, za to primjerenog trenutka, doživljavaju ugodan ljudski dodir, socijaliziraju se s ljudima, mačkama i našim psom.
U nove domove odlaze najranije u dobi od 12 tjedana, pregledani od strane naše vrsne veterinarke, preventivno očišćeni od parazita, cijepljeni i čipirani. Sa sobom imaju FIFe rodovnik, putovnicu i poklon za sretan nastavak života u novom domu.
Ako ste zainteresirani za mačiće iz naše uzgajivačnice kontaktirajte nas putem e- maila. Rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja. Možete nas i posjetiti, rado ćemo upoznati potencijalne buduće obitelji naših mačića jer nam je jako važno znati da idu u dobre domove. Radujemo se svim situacijama u kojima će naš mačić imati i mačje društvo, jer usprkos čestom uvjerenju da mački ne smeta ako je dugo sama u kući, ona itekako treba i voli društvo, i ljudsko i mačje. Zato imamo posebne pogodnosti za ljude koji bi udomili dva mačića iz istog legla. Veza koju imaju mačići iz istog legla je doživotna i rijetko se može postići takva nježna povezanost i mačje prijateljstvo kakvo oni imaju.

status mačića

Slobodan i čeka novi dom!
Rezerviran, uplaćen je polog!
Prodan!
WordPress Security